El blog d'en Joan Ferran

18.1.07

TRIAS JUGA IRRESPONSABLEMENT AMB LA POR DE LA GENT


CiU opina segons bufa el vent

Trias esdevé el paradigma del polític insolvent

El Primer Secretari del PSC de Barcelona i Portaveu Adjunt del Grup Socialista al Parlament de Catalunya, Joan Ferran, ha sortit al pas de les declaracions efectuades per en Xavier Trias, en les que titlla de “bogeria” el traçat del TGV pel centre de la ciutat.

Joan Ferran ha manifestat:

“Les paraules del candidat convergent a l’alcaldia de Barcelona evidencien el caràcter erràtic i demagògic dels seus plantejaments. Trias parla segons bufa el vent. Ho fa irresponsablement per interessos partidistes i electorals. Tots recordem les seves afirmacions d’ara fa un any al diari El Punt (26-02-06) on deia no comprendre la por de la gent pel pas del TGV pel centre de la ciutat. O aquelles altres, davant les protestes dels veïns de l’Eixample, efectuades al diari El Periodico (5-04-06) en les quals considerava inútil el túnel del TGV sense el baixador de Gràcia”.

Joan Ferran ha afirmat també:

“Trias ha esdevingut el paradigma del polític insolvent. Si els veïns no protesten, el traçat es bo. Si els veïns es queixen, llavors el mateix traçat és dolent. Amb baixador a carrer Aragó, el traçat del TGV pel centre era bo per veïns. Sense baixador, el mateix túnel es converteix en un perill...”

A falta de projectes propis, Trias es limita a fer populisme de conveniències l’endemà de llegir els diaris, i sense preocupar-se de si el que ha dit avui entra en contradicció amb el que va dir ahir o dirà demà.

Xavier Trias també segueix tenint moltes coses en comú amb el candidat del PP Alberto Fernández Díaz: cap d’ells mostra coherència amb decisions passades sobre polítiques socials, urbanístiques, immigració...

Joan Ferran ha afegit:
“Ens preguntem on posaria el TGV una hipotètica coalició de govern CiU-PP? Al litoral o al Vallès? L’única posició seriosa i coherent respecte al futur de les infrastructures ferroviàries a la ciutat de Barcelona és la que manifesta de manera reiterada l’equip de govern d’esquerres i la que verbalitza amb decisió i fermesa l’alcalde Jordi Hereu quan exigeix seguretat, rigor i solvència a totes les Administracions en l’execució de l’obra pública.”