El blog d'en Joan Ferran

31.8.06

Mas té un seriós problema: Xavier Trias


Nota de premsa del primer secretari del PSC de Barcelona


El PSC agraeix a ICV i ERC “la bona predisposició que han mostrat per seguir treballant conjuntament al Consistori”
El primer secretari de la Federació de Barcelona del PSC, Joan Ferran, ha lamentat avui
“l´actitud desconsiderada i agressiva d´Artur Mas i Xavier Trias respecte a Joan Clos i Jordi Hereu”, amb declaracions que “demostren el nerviosisme i la confusió de CiU davant el nou panorama polític a Barcelona”.“Artur Mas té un seriós problema: Xavier Trias”, ha sentenciat Joan Ferran, perquè
“CiU ha estat incapaç de protagonitzar un relleu polític i generacional a la ciutat de Barcelona”. Així, segons ha explicat el primer secretari del PSC de Barcelona, “continuen col·locant al capdavant de les seves llistes vells polítics amortitzats, de tornada, destronats”.
En canvi, Ferran ha destacat que “el PSC presenta una persona dinàmica, jove, preparada i formada en l´acció i la gestió municipal”, i per aquest motiu “ha entrat el nerviosisme a les files de CiU”. Socis de govern municipalJoan Ferran ha manifestat el “sincer agraïment a ERC i ICV per la bona predisposició que han mostrat per seguir treballant conjuntament al Consistori”. “En els propers dies es duran a terme els contactes pertinents entre les nostres formacions per procedir, a finals de la setmana vinent, al nomenament formal del nou alcalde” , ha afegit.
El PSC de Barcelona reunirà dimarts vinent, dia 5 de setembre, el seu Consell de Federació per decidir qui succeirà Joan Clos al capdavant de l´Ajuntament de Barcelona.