El blog d'en Joan Ferran

13.1.09

TRIAS ES EL DOCTOR "SI" A TOT...



El primer secretari del PSC de Barcelona afirma que els posicionaments de CiU posen de relleu dues formes de treballar: una oposició que s´apunta a totes les pancartes i un govern que treballa per donar oportunitats a tots els ciutadans i fer progressar la ciutat
El primer secretari del PSC de Barcelona, Carles Martí, ha lamentat avui que la conferència del President del grup municipal de CiU, Xavier Trias, no ha aportat cap novetat per a la ciutat més enllà de confirmar que la formació nacionalista no té projecte. “Trias i CiU s´apunten ara a totes les pancartes i cada dia més s´allunyen de la seva obligació, que és presentar propostes alternatives al servei dels ciutadans”, ha afirmat Martí. Pel líder de la federació socialista de Barcelona, CiU no defensa una ciutat per a la majoria, sinó que s´ha quedat ancorada amb un discurs que en cap cas sintonitza amb els interessos i les aspiracions dels ciutadans.
Barcelona té un model molt consolidat de progrés i de qualitat de vida, i el govern que lidera Jordi Hereu ha volgut afrontar una nova etapa d´aquest model per afegir-hi noves prioritats i nous accents, amb més atenció per la cohesió social, buscant un creixement econòmic sostenible i amb una forta aposta per a l´ocupació de qualitat”, ha manifestat.“Quin és el model de Xavier Trias?”, s´ha preguntat Carles Martí, que veu amb preocupació que en els últims mesos, CiU “va a batzegades i s´apunta a totes les pancartes que veu en contra del govern, encara que això vagi en contra dels interessos generals de la ciutat”. “Això no és un model”, ha afirmat Martí. El primer secretari del PSC de Barcelona ha assegurat que aquesta arrencada del mandat municipal ha servit per posar les bases de la nova etapa de govern que lidera Jordi Hereu i s´ha mostrat convençut que aquest treball seriós i ambiciós es notarà amb més contundència.
“Els ciutadans ens han donat molts cops la seva confiança, i aspirem a mantenir aquesta confiança amb treball, amb dedicació i amb responsabilitat”, ha manifestat el primer secretari dels socialistes barcelonins. “El senyor Trias s´ha convertit en el doctor Sí a Tot, i això l´únic que demostra és que no té projecte”. Carles Martí ha afegit que “Trias no genera confiança perquè es posa al darrere de totes les pancartes, encara que siguin contradictòries entre elles, i no mira pels interessos generals de la ciutat”. “Confiança amb la ciutat en moments difícils com l´actual és apostar per una política decidida d´inversió, de transformació urbana, de creure en la realitat metropolitana, i de crear nous serveis, d´atendre els que més ho necessiten, de fer aflorar noves oportunitats i generar grans acords entre tots”, ha manifestat Martí.