El blog d'en Joan Ferran

5.8.10

ARTUR MAS I FELIP PUIG S 'AMAGUEN DARRERA JOANA ORTEGA


Ni ventilador ni ocultació de la veritat

Davant l’allau de notícies i exigències
de què CiU doni explicacions de les seves relacions amb l’afer de Palau i Ferrovial, hem pogut constatar, amb indignació, com la reacció pública de la coalició ha estat amagar el cap sota l’ala i emprar la seva número dos en les llistes, Joana Ortega, per manifestar sense rubor: -
“CiU no encendrà el ventilador en la seva precampanya i campanya electoral”, per afegir tot seguit que :
“la coalició aspira a guanyar per motius propis”.
La democristiana s’equivoca. El propi electorat convergent exigirà que primer es faci net, que CiU obri una investigació interna i depuri responsabilitats.
Durant aquests darrers anys han estat moltes les sospites i “coincidències” sobre el finançament irregular de la coalició nacionalista. Fins ara les explicacions han estat escasses i les proves acusatòries nombroses. El recurs de la cúpula convergent de defensar-se, mitjançant una de les cares amables de la coalició, no fa més que evidenciar l’ofec i la manca de valentia d’Artur Mas. Sembla inversemblant que després de tants detalls i coincidències Artur Mas no hagi volgut aclarir a la llum pública que hi havia darrera de la Fundació Trias Fargas, al Palau i Ferrovial. Ho sabia?
Sembla ser que la senyora Joana Ortega pretén, sota l’excusa de no afavorir l’abstencionisme i la desafecció, amagar tot allò que ens caldria aclarir per higiene democràtica. Pèssim servei a la democràcia i a la participació aquestes excuses de mal pagador i més provenint d’una de les noves cares de la formació nacionalista..