El blog d'en Joan Ferran

21.7.06

Un Mas descol·locat i mut

Descol·locat s’ha quedat Artur Mas quan ha conegut la noticia de que José Montilla està disposat a fer el cara a cara televisiu que li demana l’encara aspirant a candidat convergent. Mut s’ha quedat l’Artur quan Montilla li ha recordat que aquest és el primer cara a cara de la història entre dos aspirants a la presidència de la Generalitat. Tots sabem que durant els vint i tres anys de govern del nacionalisme conservador CiU mai en va acceptar cap. Una vegada més Montilla ha sorprès a en Mas.

Que vagin fent. Mentre la gent de Convergència perd el temps discutint sobre el calendari electoral o els debats televisats altres, com el dirigent socialista, es reuneixen amb gent -per exemple- de la cultura i es compromet a defensar la llengua catalana com a element dinamitzador del país tot recordant que sota la seva gestió va fer possible el domini “cat”.
Les formes de fer i les actituds de les diferents formacions polítiques estan clares. Uns, tot el dia rondinant, altres explicant el que faran per a millorar el país.
Article que m'an publicat a e-noticies