El blog d'en Joan Ferran

2.11.06

Que passa?


Què passa ?


Més enllà dels diferents resultats, en vots i en escons, de les eleccions al Parlament de Catalunya s’han posat de manifest qüestions que no podem menystenir, que caldria abordar si no volem que les distàncies entre les institucions i el món del carrer esdevingui abismal.

El país va bé, l’economia passa per un bon moment i la creació de riquesa és un fet incontestable Evidentment que continuen havent-hi problemes socials importants però la salut global del país es esperançadora. Què ens passa doncs?.

Algunes de les respostes poden ser per exemple: el cansament i la fatiga. De què?. Potser d’un munt de discursos farcits de tòpics i apel·lacions al patriotisme, potser d’un lèxic massa sobat, potser de col·locar en primer terme la diferència i no la coincidència ...

Un cop d’ull als resultats electorals ens insinua clarament que entre tots ens ho hem de fer mirar. CiU ha jugat un bon partit però no s’ha classificat. Els del PSC no hem assolit els nostres objectius i els demés , a excepció d’IC (que es conforma amb poc), no reïxen. Massa gent s’ha quedat a casa i, això, no es gens bo. A rectificar, doncs.