El blog d'en Joan Ferran

13.1.08

CARAMELS ENVERINATS



A cop de caramel

Ens ho temíem. La popular festa del “Tres Tombs” al districte de Sant Andreu de Barcelona, ha servit perquè en Duran Lleida i l’Alberto Fernández Díaz l’utilitzessin com a roda de premsa itinerant, per tal de criticar els adversaris i intentar difondre promeses electorals. El més segur es que aquests brindis al sol de campanya, per raons òbvies, mai vegin la llum però fan córrer rius de tinta, donen que parlar.
Així, a cop de caramel, en Duran diu que el transvasament d’aigües del Roine serà una de les propostes estrella de CiU a les pròximes eleccions. Tot sembla indicar que a la gent de CiU se’ls hi en fum la qualitat d’aquestes aigües, l’impacte ambiental de l’obra i els milers de tones de formigó que cal emprar. I en Duran ho diu avui, precisament avui, en què el Govern de la Generalitat ha explicat el seu pla de dessaladores per dotar d’aigua a bona part de Catalunya. Oportú en Duran!
Però a cop de caramel també s’ha entrenat per les promeses l’ Albertito dient que –si guanya- el PP abaixarà impostos i farà de Catalunya el paradís terrenal. Ah! I de retruc et diu que en Duran és “el tapat” d’en Rodríguez Zapatero.
Ja ho veuen, a cop de caramel tothom pretén ensucrar la vida dels ciutadans. No pateixin, l’home del carrer sap que al mes de març cal decidir entre avançar o retrocedir. I, amb totes les prevencions que vostès vulguin, sabem que avançar només ho garanteix en ZP. Altre cosa són els caramels enverinats.