El blog d'en Joan Ferran

7.7.08

ALICIA, MARIANO,JOAN Y LOS DEMAS...



Entre Alícia i Laporta

Mig en serio mig en broma, una comentarista radiofònica preguntava als oients: “a hores d’ara, que és més ingovernable, el Barça d’en Joan Laporta o el PP català”? La contesta no és gens senzilla però, la formulació de la pregunta ja conté dosis suficients de resposta. Sembla mentida però, és veritat. El president del Barça ha actuat com el polític derrotat que en plena nit d’escrutini afirma, sense rubor, que el seus electors són els milers d’abstencionistes que no han anat a votar. Quina força moral pot tenir un president tocat per més d’un 60%?
La recent elegida presidenta del PP català, l’Alícia Sánchez Camacho, també s’estrena malament criticant la senyora Nebrera –reencarnació d’una Joana d’Arc devota de Monsenyor- tot dient que els populars catalans necessita autonomia, i renyant la seva contrincant per voler parlar directament amb en Mariano Rajoy. O és que potser la senadora ha oblidat com ha arribat ella mateixa a la presidència del seu partit?
A aquestes alçades de la pel·lícula esdevé difícil contestar a la pregunta inicial. Un servidor no sap on rau la major dosis d’ingovernabilitat però, sí que m’atreviria a dir que els personatges en qüestió són campions en incoherència.