El blog d'en Joan Ferran

12.12.08

DAVID MADI UN GRAN MANIPULADOR ?

Sabeu qui és David Madí?
Sí home, aquell que en el darrer govern d'en Jordi Pujol - quan Mas era Conseller en Cap - hi va desviar els fons d'ensenyament cap a presidència per a pagar-li la campanya. Diuen que ell en va ser el factòtum.
Però encara n'hi ha més d'aquest expert en campanyes electorals, actual responsable de comunicació de CiU, doncs quan era responsable de les enquestes oficials del govern que havien de ser entregades també al Parlament, va ser qui les va fer manipular, de manera que això li va costar haver-lo de fer fora, perquè l'evidència era tan gran que no es sostenia.
Aquest personatge que alguns creuen expert en comunicació de masses, tot i que diu haver estudiat economia, és el inspirador d'un vídeo contra el president José Montilla distribuit pels mitjans de comunicació fent servir, sense permis i manipulat, imatges dels informatius de tv3.
La falsedat i la infàmia continuen sent la marca de la factoria Madi: digues una mentira tantes vegades com sigui necessari per a fer-la veritat. Afortunadament molta gent del seu partit no comparteixen els seus mètodes.