El blog d'en Joan Ferran

6.8.09

FELIP PUIG ES INCORREGIBLE...I PREVISIBLE



Nota de premsa PSC:

Ferran-FROB: “Felip Puig es caracteritza per la precipitació i la incontinència en les seves valoracions polítiques”

El portaveu adjunt del grup socialista destaca que el Govern “busca la formula més ràpida i efectiva perquè Catalunya vegi protegides les seves competències” i aconsella a CiU que “revisi els terminis i els procediments”
El portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC al Parlament, Joan Ferran, ha aconsellat avui a Felip Puig que sigui més curós amb les seves declaracions i deixi de posar en dubte el paper del Govern de la Generalitat en defensa de l’autogovern de Catalunya assegurant que fa tard per no haver recorregut el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) davant el Tribunal Constitucional.
Ferran no s’ha mostrat estranyat per les paraules del dirigent de CiU, ja que “Puig es caracteritza per la precipitació i la incontinència en les seves declaracions; el van haver de matisar amb el finançament i ara es precipita amb les seves acusacions d’inactivitat cap al Govern pel FROB”. Per Ferran, “Puig i CiU farien bé de revisar els terminis i els procediments i no parlar tant a la lleugera, l’únic que aconsegueixen és confondre als ciutadans”.
Ferran ha recordat que el decret del FROB va ser publicat el passat 29 de juny, data a partir de la qual la Generalitat té tres mesos per presentar recurs, un cop vist el dictamen del Consell Consultiu. El dirigent socialista ha fet notar que el Govern també té la possibilitat de plantejar un conflicte de discrepàncies per demanar a l’Estat que s’avingui a modificar la seva norma reservant-se, fins al darrer moment si aquest diàleg no dóna fruits, el recurs davant el TC.
Així doncs, Joan Ferran ha insistit en què “el Govern està sobre el calendari, està fent el que cal, buscant la formula més ràpida i efectiva perquè Catalunya vegi protegides les seves competències” i ha demanat a CiU “que no es preocupin que al president no li tremolarà el pols si ha de recórrer una norma de l’Estat per defensar l’autogovern de Catalunya, ja s’ha fet altres vegades i es farà totes les vegades que calgui”.