El blog d'en Joan Ferran

11.11.09

FELIP PUIG EL CAÇADOR CAÇAT

NOTA DE PREMSA PSC

“El Govern no s’arronsa i respon de forma immediata i contundent a una exigència ciutadana”
Joan Ferran contrasta l’aposta per la transparència del Govern amb l’actitud de Felip Puig, “el caçador caçat”


El
portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC, Joan Ferran, ha considerat avui que les mesures acordades pel Govern per la transparència “són la demostració que el govern no s’arronsa i respon de forma immediata i contundent a una exigència ciutadana”. “Tenim un president compromès amb dur a la pràctica el que ha anat manifestant en públic i el Govern respon de manera immediata a allò que li demana la ciutadania”, ha afegit
En roda de premsa al Parlament, Ferran ha situat aquestes mesures del Govern “en la mateixa línia que ho està fent el PSC, que també va reaccionar ràpidament, i hem fet un pas molt endavant en arrodonir el que era una mesura, el Codi Ètic, que es convertirà en un Contracte”.
El diputat socialista també s’ha referit a Felip Puig, a qui a titllat de “caçador caçat”. “Sempre ens trobem una fluïdesa verbal extraordinària per part de Puig a l’hora de criticar el Govern, però ara el que hauria de fer és sumar-se a la millora de la transparència de la política”, ha dit Ferran, per qui Puig “hauria de deixar de fer la política agressiva” perquè “si la dita diu ‘per la boca mor el peix’, Puig ha mort per la boca”.
“Puig faria bé en controlar el seu discurs, aquestes no són formes; en aquest sentit pensem que quan a nivell governamental i de partit es lluita contra la corrupció, Puig hauria d’explicar aspectes que es troben en primera línia dels mitjans de comunicació”, ha explicat.
CiU no és solidària amb el país
Joan Ferran ha afirmat que els Pressupostos de la Generalitat per al 2010 “es resumeixen en dos grans objectius: fer front a la crisi i recuperar econòmicament el país”. “Són uns comptes que reclamen un exercici de responsabilitat política i d’ajut al Govern”, ha assegurat Ferran, que ha lamentat que “CIU no troba mai el punt de solidaritat amb el país”.
“Lamentem que presentin una esmena a la totalitat, ho fan perquè s’han instal·lat en una actitud política que va més cap al sobiranisme, i els assumptes d’economia haurien de tenir un altre caire”, ha conclòs.
veure més