El blog d'en Joan Ferran

9.4.10

S' HA ACABAT EL BRÒQUIL... SENYORS DE CiU



Davant el bloqueig : fermesa

Enric Marín, ha anat al Parlament per sotmetre’s a la prova d’idoneïtat preceptiva, que efectua la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, com a pas previ per poder ser elegit membre de la Comissió de Govern de la CCMA.
CiU i PP han carregat contra el candidat Marín criticant la seva etapa de secretari de Comunicació de la Generalitat, intentant argumentar que el procés de substitució d’Albert Sáez s’ha fet amb presses i sense el consens necessari. Doncs bé, CiU i PP han de saber que, a partir d’ara, s’ha acabat el bròquil.
La paciència té un límit i els grups que donem suport al govern no pensem acceptar el bloqueig de la dinàmica parlamentària, ni la dilatació en el temps dels temes pendents que impulsa l’Executiu.
CiU ha de saber també i interioritzar, pel que fa als mitjans de la CCMA, que ja s’ha acabat l’època en la qual els presidents s’elegien a dit entre els amics i els familiars.Varem pactar una nova llei amb esperit de consens i ara pretenen mal interpretarla. No caurem en el parany. Queda clara així la determinació dels grups de la majoria de tirar pel dret cada cop que, sota la falsa excusa de cercar el consens, es produeixi una situació d’embús o bloqueig provocada pel filibusterisme convergent.
Que ningú vulgui veure tics autoritaris a on hi ha decisions fermes amb vocació de servei públic
.
No estem disposats a passar els mesos que queden fins les eleccions de la tardor pendents de les tàctiques electorals del “pinyol”. Pensem governar, com cal, fins al darrer moment.