El blog d'en Joan Ferran

7.1.07

Com en un mercat persa...


I un altre de notaris

CiU ha tornat a cal notari. Ho hem llegit a la premsa però, aquest cop, el motiu no ha estat ver barrar el pas als pèrfids companys d’en Piqué, si no per assegurar-se de que els socis no els jugaran una mala passada després de les eleccions municipals del 27 de maig. Lamentable això de CiU i súper patètic el cas de Tarragona amb Joan Aregio al front, que ha hagut de deixar com a penyora tot un seguit de compensacions polítiques per escrit davant notari. És de sobres conegut que les picabaralles entre democratacristians i convergents formen part del paisatge quan s’han de confeccionar les candidatures municipals. El mercat de compravenda que practiquen tots plegats esdevé un penós espectacle que adoben –com en el cas de Tarragona- amb l’ajut del PP.
Fons ben informades d’Unió ens diuen que la seva desconfiança envers la gent de CDC a l’hora de complir els pactes els ha obligat no sols a anar al notari si no també a especificar detalladament el repartiment de càrrecs tenint en compte tots els supòsits, tant la victòria com la derrota.
Doncs ja ho veuen, si les coses van així a la mansió del “convers” no serà d’estranyar que, d’aquí a un temps, tornessin de nou al notari... Ah! Potser a fer el testament?