El blog d'en Joan Ferran

31.3.09

USTED ES LIBRE DE IR ...O NO IR...



Feria de Abril 2009

El mes d’abril ja es aquí i , amb ell, l’anunci de la Feria de Abril de Catalunya que es celebrarà en el recinte del Fòrum de Barcelona i en espais municipals de Sant Adrià del Besòs. Ahir es va presentar el cartell d’aquesta nova edició. Enguany ha estat dissenyat per Xevi Muntané un artista prou conegut internacionalment per la qualitat dels seus treballs fotogràfics. La festa tindrà lloc entre els dies 24 d’aquest mes i el 3 de maig.
La Feria de Abril de Catalunya aplega, any rera any, una gran quantitat de ciutadans catalans tan d’origen com d’adopció. Durant els darrers certàmens s’incorporaren a la mateixa, entre d’altres, col·lectius procedents de Sud-america i el Magreb. L’edició d’aquest 2009 promet ampliar encara més la participació dels nous vinguts. La Feria esdevindrà, així, un dels esdeveniments lúdics/culturals amb un dels índexs més alts de participació ciutadana celebrats a Catalunya.
També, com cada any, alguns voldran menystenir la festa creant polèmiques estèrils i buscant raons per criticar. Els aconsello que no ho facin. Deixem que tothom gaudeixi amb llibertat i plenitud del seu temps lliure, dels seus gustos culturals, de la seva manera de viure les festes i de sentir el país.