El blog d'en Joan Ferran

30.6.09

LES COSES CLARES SOBRE CiU




“Si CiU fos patriòtica, la seva actitud en finançament seria la mateixa que amb la Llei d’Educació

Joan Ferran retreu a Artur Mas que “la seva gran aportació al debat del finançament passa pel trencament constitucional i estatutari”
El portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC al Parlament, Joan Ferran, ha afirmat avui que “si CiU fos patriòtica, la seva actitud en finançament seria la mateixa que amb la Llei d’Educació de Catalunya”. En aquest sentit, Ferran ha retret a Artur Mas que “una flor no fa estiu” ja que “la seva gran aportació d’aquest cap de setmana al debat del finançament passa pel trencament constitucional i estatutari”.
En roda de premsa al Parlament, Joan Ferran ha assegurat que malgrat que “CiU surti ara amb pell de xai” i “faci un acte de país respecte la LEC, la tònica general en finançament i altres temes ha estat sembrar confusió, contagiar pessimisme i predicar teoria del caos”.
LEC: Una llei cabdal
El portaveu socialista ha destacat la “notícia importantíssima i cabdal” que representa l’aprovació de Llei d’Educació de Catalunya. “Per primer cop a la historia, Catalunya es dota d’una llei d’Educació més enllà dels colors polítics dels diferents governs”, ha explicat. Segons Ferran, “és una norma que compta amb el suport del principal partit de la oposició, i no és un suport per generació espontània, s’ha treballat durant mesos