El blog d'en Joan Ferran

28.4.10

XAVIER TRIAS FA TRAMPES A CC.OO I AL EQUIP DE GOVERN DE BARCELONA





Les males arts d’en Xavier Trias


Fa força temps que l’ajuntament de Barcelona ha de triar un nou Síndic de Greuges que sustitueixi la feina desenvolupada, fins al dia d’avui, per Pilar Malla.
Es pretén que el perfil de la persona que hagi d’ocupar aquest càrrec sigui transversal, obert, flexible, reivindicatiu i desacomplexat. En aquest sentit qualsevol candidat que pugui acreditar un full de serveis solvent pot optar, en teoria, ha exercir aquesta funció. En aquestes circumstàncies: qui millor que un candidat provinent del món sindical?. Un candidat que ha fet del seu full de ruta vital un servei a la causa dels treballadors del país. Si, Joan Cuscubiela, antíc secretari general de CCOO, cumpleix tots els requisits exigits. És un home format, capaç, honest i voluntariós. Però, vet aquí que CiU per boca i acció del seu cap de llista a Barcelona, Xavier Trias, ha jugat a la confusió. Ha fet veure i creure que aprovava la candidatura d’en Joan Coscubiela per, en última instància posar damunt de la taula el seu veritable candidat: un home de carnet, respectable però no prou “transversal”.
CiU ha entorpit fins al dia d’avui el nomenament de Síndic vetant a Couscubiela en les converses mantingudes i fent veure externament que l’acceptava.

Hipòcrita, triste i penosa la forma de fer política emprada per la gent convergent. El metge que somnia diagnosticar els problemes de la ciutat i aplicar-hi medicines pròpies s’hauria previament de psicoanalitzar i preguntar-se per què ha instal.lat l’habit de l’engany en el seu modus operandi .