El blog d'en Joan Ferran

25.10.11

MAS VOL QUE HOMS CONTROLI MÉS TV3 I CATRÀDIO...




LA CORAL DE QUICO HOMS

La coral mediàtica de Quico Homs no para de gemegar. Diuen una vegada, i un altre també, que un servidor es un poca solta al que cal amonestar per difondre dades que no son certes. La llarga ma del senyor Homs no és estilitzada, és una ma molsudeta que exerceix de dit imperatiu, acusador i digital. És la ma que ha enviat al Parlament català una reforma de lleis audiovisuals que vol ser l’inici d’una regressió a temps en blanc i negre. Volen fer-nos creure que la cosa va d’austeritat. Diuen que estimen més que ningú a la senyora Terribas i els seus escrits valents en defensa dels mitjans públic....Jua,jua! Això no s’ho creu ni el fill del amo, i menys encara els seus amics pinyolaires. Ara han de fingir amor ràdio televisiu perquè noten que tothom esta alerta, perquè intueixen que tenim la certesa de que el seu objectiu es controlar-ho tot per debilitar el servei públic en benefici d’alguns privats.
Doncs be, aquí van unes noves dades de les que irriten a la coral del senyor Homs.
TV3 JUNY 2011
Temps de paraula
J.A. Duran Lleida: 5’28” (4’55” com a CiU i 33” com a UDC) Inserts:18
Temps de paraula Carme Chacón: 3’58” (3’04”com a govern i 54” com a PSC) Inserts:12
TV3 JULIOL 2011
Temps de paraula J.A. Duran Lleida: 7’17” (6’18” com a CiU i 59” com UDC) inserts:16
Temps de paraula de Carme Chacon: 21” Inserts:2



Les dades escandaloses del mes de juliol 2011 no son fruit de les “ocurrències” d’aquests dies del senyor Duran respecte els homosexuals, el immigrants o el PER...No, durant el mes de juliol el líder demòcrata cristià encara no havia posat en practica els seus recursos per fer-se veure i donar la nota.
Com podran comprovar, amics de la coral, aquestes dades confirmen que hi deu haver alguna ma molsudeta y digital... Serà el Gran Hermano?