El blog d'en Joan Ferran

14.10.11

PER UNS MITJANS AUDIOVISUALS AMB VOCACIÓ DE SERVEI PÚBLIC..



NOTA PREMSA PSC









Ferran sol·licita la compareixença dels responsables de la CCMA per tal que expliquin el procés de contractació de TVC i Catalunya Ràdio

El portaveu socialista a la comissió de control parlamentari de la CCMA, Joan Ferran, ha sol·licitat avui la compareixença, formalment i per escrit, dels responsables de l’ens per tal que expliquin de forma monogràfica el procés de contractació i externalització de les activitats econòmiques i serveis de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. El diputat ha fet aquesta petició de compareixença després de conèixer els informes de la Sindicatura de Comptes, fets públics la setmana passada, en què es detectaven irregularitats en els mecanismes de contractació.
Ferran ha manifestat que “ja fa un munt d’anys que preguntem pels criteris de contractació de la CCMA. L’aparició enguany de les dades de la Sindicatura de Comptes conviden a repensar i repassar com s’han de fer les coses d’ara en endavant”. El portaveu socialista també ha afegit que “en un temps d’incertesa econòmica i contenció pressupostària de la despesa, convé una bona dosi de transparència”.