El blog d'en Joan Ferran

16.9.09

LA DERIVA RADICAL DE CiU...OPORTUNISME DE MAS

NOTA PREMSA PSC


CiU fa una oferta electoral de 'Tot a cent'

Joan Ferran creu que el “transformisme polític” de la federació en el debat sobiranista resulta inquietant “perquè repercuteix en la confiança i en la cohesió social del país”

El portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC, Joan Ferran, ha lamentat avui que CiU “estigui en un deriva radical” ja que “intenta aconseguir rendiments electorals envaint espais polítics que no li són propis”. “CiU ha entrat a fer una oferta electoral de 'Tot a cent': al matí és independentista, a la tarda és de centre, al matí està d’acord amb la consulta d’Arenys i a la tarda no; aquest transformisme polític, aquesta política de disfressa, ens inquieta, perquè repercuteix en la confiança dels ciutadans i en la cohesió social del país”, ha explicat.
En roda de premsa al Parlament, Ferran ha assegurat que
“no és bo per a Catalunya que el principal partit de l’oposició estigui en una deriva erràtica que no s’ajusta amb la seva trajectòria”. Segons el diputat socialista, “no entenem aquest pujar i baixar del senyor Mas, que és el paradigma del transformisme polític; lamentem que no contribueixi a la posició unitària que ha de reflectir Catalunya i creï contradiccions internes difícilment salvables”.
En aquest sentit, Ferran ha fet notar que “CDC diu una cosa i Unió en diu una altra, Duran i Mas no diuen el mateix sobre les consultes”. “És preocupant que un partit que hauria d’ocupar la centralitat estigui escorat en una deriva radical”, ha dit el portaveu socialista, per qui “davant d’això, el Govern està centrat en el sentit comú i té com a objectiu principal la lluita contra la crisi”.
Ferran ha posat coma a exemple del compromís del Govern el Pla d’Ocupació Juvenil, que situa com a element prioritari “una franja de població molt sensible”. El pla, segons el diputat socialista, “és una mostra de l’acció de govern en positiu i de la gestió del dia a dia”.
veure més
Si no es visualitza correctament aquesta notícia