El blog d'en Joan Ferran

15.9.09

PITO- PITO COLORITO ¿DONDE VAS TU TAN BONITO?



El partit d’en Laporta

Ho sap ell i ho comenta ja tothom. Quan arribi l’estiu del 2010 el Joan Laporta deixarà la presidència del F.C.Barcelona. Al llarg d’aquests nou mesos –el temps que dura l’embaràs en els humans- s’haurà esvaït el dubte sobre el “gènere” polític de la criatura, la seva tendència, els seus anhels. Jo no barrejo els temes polítics amb els esportius, no m’ agrada. Ara bé, em sembla legítim que l’actual president del Barça vulgui projectar les seves idees i pensaments a la societat catalana. Te dret. No serà el primer en fer-ho. Recordin, el que fora president de l ‘Atlètic de Madrid, Jesus Gil, també es va dedicar a la política a la ciutat de Marbella. Diuen, també, què en Florentino Pérez va jugar fort econòmicament en aquella operació de CDC que capitanejava Miquel Roca (PRD)...
Fa pocs dies comentaven en aquesta pàgina la preocupació i el neguit que pateix el Xavier Trias davant de l’anuncia’t desembarcament de Laporta a la política municipal. Ara, després dels oferiments d’en Joan Puigcercós, crec que les preocupacions s’han escampat a altres actors de la vida política municipal barcelonina. Com poden suposar vostès un servidor no parla ni de l’alcalde Jordi Hereu, ni del cap de llista d’ICV Ricard Gomà.
En els equips acostuma haver-hi samarretes per tothom però lloc en el camp per a pocs. I l’entrenador sempre vol guanyar.