El blog d'en Joan Ferran

4.2.07

Alcalde !!!



L’Alcalde ho té clar

En Jordi Hereu ho té clar i ho diu sense embuts. A on cal i com cal. En del darrer Plenari de L’Ajuntament de Barcelona va ser contundent: “no deixaré que la ciutat es quedi a la via morta del futur ni s’eternitzi el mal servei de rodalies, o s’aturin les millores dels barris”.
Hereu va fer d’alcalde, de bon alcalde, deixant en evidència a tots aquells que juguen amb les pors i fan demagògia amb els neguits del ciutadans. No cal dir noms. Vostès ja saben de qui parlem. Totes les ciutats modernes del mon estan immerses en grans obres d’infraestructures i transformacions urbanístiques. Les necessiten pel seu desenvolupament, per garantir la mobilitat i la qualitat de vida dels seus habitants. L’Àrea Metropolitana de Barcelona també. Per aquestes raons, i moltes més, és bo i saludable que alcaldes com Jordi Hereu parlin clar i amb autoritat –ell ho fa- exigint rigor i seguretat extrema en la construcció d’infraestructures. D’acord, però també, i alhora, cal denunciar als manipuladors de la por demanant-los responsabilitat i coherència. Aquests que qüestionen gratis la solvència de l’obra publica serien capaços, per interès partidista, de dur-nos a la paràlisi com a ciutat.
Ja veuran vostès com d’aquí a un temps aquests que ara bramen incoherentment voldran tenir cadira en el viatge inaugural del TVG.