El blog d'en Joan Ferran

1.3.07

Aprofitats i irresponsables



Improvisacions no, gràcies

Ho hem pogut comprovar aquests darrers dies. Davant dels problemes l’oposició de casa nostra només sap fer soroll i embolicar la troca. Ho ha fet, i ho fa, al voltant del debat estatutari i dels conflictes generats amb el Tribunal Constitucional. I ho fa també fent servir la preocupació i l’angoixa d r els problemes. No és cap secret, tots sabem que avui estem pagant una manca d’inversions acumulada a rodalies RENFE des de fa un munt d’anys. Tots som conscients també de què els problemes, quan són de fons, no es solucionen amb improvisació. A Catalunya estan arribant inversions i diners per fer front a la situació però, aquesta acció requereix temps i paciència. Per tant: improvisacions no, gràcies.
Dir que tot es pot resoldre amb una vareta màgica és una incívica irresponsabilitat, és un engany. Lamentablement alguns grups han caigut en la temptació de fer-ho per tal d’esgarrapar un grapat de vots i enterbolir l’acció del Govern.
En un altre ordre de coses, aquests mateixos que s’han servit dels problemes de rodalies estrenyen per obligar el Govern a improvisar respecte l’aeroport del Prat. Els seus desigs no es veuran complerts. Afortunadament, avui, el President Zapatero ha marcat una línia clara d’actuació: l’adjudicació de la nova terminal del Prat serà la millor possible per a Catalunya. S’escoltarà a tothom i la Generalitat tindrà molt a dir. Això sí, sense la improvisació i amb la feina ben feta. el ciutadans usuaris dels serveis ferroviaris sense aportar idees constructives per soluciona