El blog d'en Joan Ferran

15.2.07

CiU I PP ...PACTARAN !!!!



Alerta als pactes CiU/PP

Ahir el Diari de Girona treia a la llum un informe lliurat a la Fiscalia per que aquesta, si ho creu oportú, obri una investigació al voltant d’una promotora que ha construït un hotel de cinc estels a la Cala del Pi. El PSC ha denunciat la negligència i la inactivitat de l’equip de govern municipal comandat per l’alcalde de CiU, Joan Giraut, i pel regidor d’Urbanisme del PP, Antoni Cano.
La “destrossa” permesa per l’ajuntament de Platja d’Aro ha consistit en l’ocupació d’una zona marítimoterrestre per fer dos murs de contenció i talar, de passada, més d’una trentena d’arbres. Més enllà d’aquest fet puntual que ha succeït a Platja d’Aro, hem d’alertar els ciutadans de les nostres vil·les i pobles d’un fet a hores d’ara ja inqüestionable: a casa nostra, allí on PP i CiU governen junts –com és el cas de la ciutat de Tarragona- és on afloren el major nombre de casos d’irregularitats urbanístiques. El famós cas de Terres Cavades no és una flor d’estiu, es tot un símptoma.
El desig de pacte de la dreta catalana i espanyola per governar als municipis a qualsevol preu és una evidència. Aquest fet ens ha de fer estar atents i vigilants. Ja sabem com acaben aquesta mena d´ acords: com ahir a Platja d’Aro, com fa mesos a Terres Cavades, com Andratx... No podem permetre que el territori i el paisatge del país acabi trinxat per gent que només pensa en fer negoci i col·locar ciment.