El blog d'en Joan Ferran

21.2.07

Trias, debilitat dins del seu partit i com a alcaldable, està disposat a pactar amb qui sigui




Joan Ferran veu en la designació de Joaquim Forn com a número dos en la llista de CiU per Barcelona “la prova evident que Trias s´ha hagut de doblegar davant el sector sobiranista i l´aparell del seu partit”



El primer secretari de la Federació de Barcelona del PSC, Joan Ferran, ha lamentat avui que “Trias, debilitat dins del seu partit i com a alcaldable, està disposat a pactar amb qui sigui” per intentar arribar a l´alcaldia de la ciutat. Ferran ha fet aquestes declaracions després que Trias hagi tornat a dir avui que tant li fa pactar amb ERC com amb el PP.




Joan Ferran ha recordat que “no en va, Xavier Trias és el polític català que més vegades ha votat a favor del PP d´Aznar al Congrés dels Diputats”, en referència a l´època en què Trias era el màxim representant de CiU a Madrid. “Trias ja està acostumat a tractar amb el PP i no li vindrà d´aquí”, ha dit Ferran.




El primer secretari del PSC barceloní considera que trias està “debilitat com a alcaldable, perquè veu que el seu discurs buit i envellit no engresca ningú”. A més, “està debilitat dins el seu propi partit a causa de les lluites internes que mantenen els membres de CDC per estar presents a les llistes, i del malestar dels membres d´UDC, que se senten menystinguts perquè estan en un pla secundari”.




El número 2 de CiU




Joan Ferran considera que la designació de Joaquim Forn com a número dos en la llista de CiU per Barcelona és “la prova evident que Trias s´ha hagut de doblegar davant el sector sobiranista i l´aparell del seu partit”. “El sector més proper a Mas i Madí ha guanyat la batalla interna en detriment d´un home més proper a Xavier Trias, com era Antoni Vives”, ha analitzat Ferran. “A més, es confirma l´expulsió de l´Ajuntament de Joan Puigdollers, que coneix la ciutat molt millor que el mateix Trias”, ha afegit.




Nota de premsa del PSC