El blog d'en Joan Ferran

23.5.07

Imma I Jordi



Espectacles lamentables

Que en Jordi Portabella no està fent una bona campanya electoral ho sap ell i tothom. Que la Imma Mayol juga a fer-se la moderna i a considerar-se una estrella del pop polític sense retocs fotogràfics (?) també. I que tots dos estan oferint un espectacle lamentable és evident. Fets, tots aquests, que segurament conduiran els votants progressistes a confiar encara més en Jordi Hereu com el candidat més solvent i menys estrident dels que es presenten a les eleccions. Temps al temps.
Ara bé, el tema ratlla l’absurd quan en Jordi Portabella es permet criticar el PSC per haver gastat “tants diners” en la confecció d’un cartell electoral de darrera hora. Molt malament deu veure les coses el candidat d’ERC quan dedica els seus espais mediàtics a criticar un tros de paper del seus competidors. Hom podria arribar a pensar que no té res més a dir i això seria molt trist.
Les picabaralles entre IC i ERC generen entre els electors progressistes una lògica preocupació. I la generen per que darrera d’elles no hi troben posicions polítiques i ideològiques irreconciliables si no enfrontaments i gelosies personals. Avui, més que mai, convé que la gent d’esquerres dipositi la seva confiança en Jordi Hereu. És l’únic referent sòlid enfront d’una dreta disposada a pactar a qualsevol preu per tal d’arribar a governar la capital de Catalunya.