El blog d'en Joan Ferran

3.4.08

AIGUA, AGUA , WATER, AQUA...Aigües tranquil·les

Senyores, senyors, anem sumant forces terrenals i divines. El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha demanat avui als cristians de la seva archidiocisis que realitzin pregaries per que Deu ens obsequií amb la benedicció de la pluja. Amb aquesta crida l’arquebisbe és solidaritza amb el conseller Francesc Baltasar, que malgrat declarar-se agnòstic, es va encomanar a la Moreneta.

Per si tot això fóra poca cosa, en l’àmbit terrenal, tenim damunt la taula l’oferta del President de la Generalitat, José Montilla, al líder de l’oposició Artur Mas, per rubricar un pacte per tal de combatre la sequera. Magnífic!

Un gran mitjà de comunicació de la premsa escrita deia ahir en la seva editorial que l’emergència obliga als dirigents del país a aparcar les seves diferències i col·laborar per fer front a les circumstàncies que viu Catalunya. D’acord. Tot això és fa i és farà però les solucions immediates, les del dia a dia, ja estan en marxa i donant els seus fruïts. Endavant doncs. Un altre cosa a discutir en el futur serà les mesures a llarg termini que caldrà prendre i que hauran de ser convenientment valorades quan les aigües tornin a baixar... tranquil·les, és clar, sense fang i ben oxigenades.