El blog d'en Joan Ferran

18.10.09

ARTUR MAS SENSE CORATGE PER DONAR LA CARA


La casa fosca de CDC

Tothom ho comenta. El cas Millet és una font constant de notícies. No hi ha dia que no aparegui a la llum pública algun nou element, directa o indirectament, relacionat amb ell. Ahir els treballs amb empreses constructores que coincideixen amb les implicades amb el cas ADIGSA demà.... I al bell mig d’aquest lamentable serial s’hi troben sempre terminals vinculades a la Fundació Trias Fargas o al senyor Àngel Colom, per no parlar d’alguns individus relacionats amb l’Agrupació Mútua.
Davant tanta circumstància coincident la direcció de CDC ha optat per callar i no dir res. O bé, quan parla, opta per dipositar en personatges arrauxats la comunicació externa del partit. Quan Felip Puig s’atreveix a dir que “el PSC està intentant arruïnar Catalunya, econòmica i també moralment”, en un intent de justificar la depriment actuació d’en Colomines, fa un mal servei al país. Potser caldrà recordar-li al senyor Puig que és CDC, amb l’excusa de la senyera, la que intenta amagar la cartera disposant de diners destinats a la cultura provinents del Palau de la Música; hi així, en un acte de dubtosa moralitat, invertir-los en finançar campanyes electorals com les darreres del senyor XavierTrias.
Ja n’hi ha prou! La casa de CDC ja no és gran, és fosca. Fosca per què Artur Mas no té el coratge suficient per donar la cara i mostrar els comptes de la seva Fundació, no té la valentia d’explicar la veritat.
Artur Mas ha optat per la postura fàcil: mentre hi hagi personatges plens de rauxa disposats a centrifugar, a la catalana o a la italiana, està protegit. Que doni la cara.
I Duran i LLeida calla preocupat i avergonyit.