El blog d'en Joan Ferran

22.10.09

CDC SOTA LA MANTA SOBRE UN VOLCÀ..

DE LA MANTA A LES MALDIVES

Costa d’entendre. Un no arriba a comprendre com. un partit, de la magnitud de CDC, permet que personatges, com Agustí Colomines, actuí de portaveu seu. Cada cop que Colomines obra la boca la pífia i complica més la troca a la Fundació Trias Fargas a Artur Mas i a CDC.
Ahir, el flamant director, va perdre novament les formes en un programa de radio. Avui hem llegit que feia un paral·lelisme kafquia entre la F. Trias i un hotel de les illes Maldives on va anar Millet a deixar els calerons del Palau. Poc hàbil el noi. Fins i tot es retrata quan mostra convenis a mitges i lliura les memòries d’activitats de la Fundació que gestiona.
N hi ha prou amb un cop d’ull a les memòries del 2006i 2007 per comprovar que no hi trobem detalls d’ activitats musicals ni culturals suficients per justificar els diners “donats” per Fèlix Millet. Tot queda reduït a una declaració d’intencions recollides en un paràgraf que porta com títol “Missions”...res més. A no ser que les mogudes de la campanya d’en Xavier Trias - etiquetades com “Imaginabcn”- les cataloguem benvolents com a concerts de música de cambra. Contra tota lògica no apareix en les memòries cap relació d’actes susceptible de ser considerats com de caire cultural
Ja veuen: nous elements...velles i matusseres excuses.
I Duran Lleida? Doncs... riu i riu sense parar. Als d'Unió - en certa ocasió- aquest xicots del "pinyol" els varen deixar tirats. Recorden?