El blog d'en Joan Ferran

21.10.09

CiU: NI PEIX, NI COVE, NI CANYA PER PESCAR

NOTA PREMSA PSC

Ferran-Trias Fargas: “CiU ha de fer el mateix que han fet les altres fundacions de partits, posar els papers damunt la taula”
El portaveu socialista adverteix Colominas que “si estira la manta, el que farà serà destapar les vergonyes de CiU”
El portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC, Joan Ferran, ha demanat avui a CiU, en relació als diners que va rebre la Fundació Trias Fargas del Palau de la Música, “que faci el mateix que han fet altres fundacions de partits, posar els papers damunt la taula”. “Demanem a CiU que ensenyi els convenis, que ens diguin si van fer servir els diners per a campanyes de Xavier Trias”, ha dit Ferran, per qui “si el senyor Colominas estira la manta, el que farà serà destapar les vergonyes de CiU”.
En roda de premsa al Parlament, Ferran s’ha mostrat sorprès per “l’estranya correspondència” entre les reaccions de Colominas i Oriol Pujol: “en el moment que s’esmenta la Trias Fargas, es desencaixen”. “Si el senyor Pujol i el senyor Colomines es posen d’aquesta manera és que hi ha coses molt grosses; ara el que han de fer és ensenyar el que tenen, ensenyar els convenis”, ha afegit.
El diputat socialista ha denunciat “els silencis contradictoris” de CiU. “Puig diu unes xifres que després són unes altres, Colominas parla d’estirar la manta i se li diu que s’ha passat de frenada, surt Artur Mas i intenta centrifugar el nus de la qüestió: qui va dir al senyor Colom que anés a veure Millet, quin circuit van fer els diners?”, s’ha preguntat Ferran.
CiU i els PGE: No tenen cove, ni peix ni canya per pescar
Joan Ferran també s’ha referit la posició de la federació nacionalista davant els Pressupostos Generals de l’Estat. “Mentre el PNB vota els pressupostos i fa d’opció útil després de sis mesos de perdre unes eleccions, CiU no interioritza que ha perdut eleccions i s’entesta a fer el joc al PP”, ha assegurat.
“CiU, a nivell d’Espanya, no serveix per a res”, ha explicat Ferran, per qui la federació “ha venut el cove, no té peix ni té la canya per pescar res a Madrid”.
veure més