El blog d'en Joan Ferran

24.8.10

TREMOLOR DE CAMES A CiU...DESERCIONS I CONFUSIO



Nous simptomes de nerviosisme a CiU

A la gent de CiU ja li ha entrat tremolor de cames. Li ha faltat temps a l’inefable David Madí per criticar la campanya blanca i explicativa que ha presentat el PSC.
Com altres negacionistes de la història, els convergents pretenen amagar la realitat dels fets, els gràfics, l’obra de govern i els avenços en el terreny de l’autogovern i el finançament. Artur Mas i el nucli dur del “pinyol” se les prometien felices jugant amb la pastanaga de l’independentisme i el suposat dret a decidir, i no diguem airejant un fantasmagòric Concert econòmic que saben que no és factible. Si amb l’ajut d’en Félix Millet no van tocar ni el flabiol avui en dia ja no són capaços de programar ni un concert de simbombes.
I estan nerviosos per què els fets comencen a desborda’ls, i proliferen en els seus rengles desercions significatives que van a parar a la formació que lidera Joan Laporta.
El “Canvi Real” que preconitza el PSC es sustenta fonamentalment en dos eixos:
1r. En l’obra de govern: amb fets incontestables.
2n. En el de la claredat del seu horitzó estratègic. A saber: recuperació plena de l’Estatut i la via federal per vertebrar Espanya i Europa
.
Es podrà opinar el que es vulgui però les crítiques dels Madí, Puig i companyia no podran difuminar mai l’ingent obra de govern dels darrers anys.