El blog d'en Joan Ferran

4.1.11

CAL CONTINUAR FOMENTANT POLÍTIQUES ACTIVES D'OCUPACIÓ


“Constatem que la destrucció de llocs de treball s’ha aturat, seguint la tendència dels darrers mesos

El diputat i membre de la Direcció del Grup Parlamentari Socialista, Jaume Collboni, ha valorat positivament les dades d’atur de l’any 2010 conegudes avui, afirmant que “constatem que la destrucció de llocs de treball s’ha aturat, seguint la tendència dels darrers mesos”.
Collboni ha recordat que les dades d’atur del desembre suposen la major caiguda de l’atur en aquest mes des de l’any 2000 , tot i que ha afegit que aquest fet “no ens ha de fer desistir en la lluita contra la major preocupació dels i les ciutadanes”. En aquest sentit, el diputat socialista ha insistit en la “necessitat de continuar fomentant les polítiques actives d’ocupació i prioritzar la formació professional”, una estratègia que ja figurava en les mesures del Pacte Anticrisi impulsat per l’anterior govern i que va comptar amb el suport dels agents socials.
En el capítol de reclamacions al govern català, Jaume Collboni li ha recordat “el compromís d’investidura a què van arribar el PSC i CiU, que passava per convocar l’Acord Estratègic per la internacionalització, la qualitat de l’ocupació i la competitivitat de l’economia catalana, amb una prioritat indiscutible: crear ocupació”. “El nostre compromís amb la lluita contra la destrucció d’ocupació continua més vigent que mai i esperem la mateixa determinació per part del govern del senyor Mas”.