El blog d'en Joan Ferran

5.5.11

CLERIES: UN CONSELLER QUE PERD EL CONTROL..





Josep Lluís Cleries ha perdut les formes. Ha actuat com un hooligang exaltat al llarg del debat parlamentari que ha tingut lloc avui al voltant de les retallades del govern Mas en matèria de serveis socials. Desprès de mentir en seu parlamentària, dient que l'anterior govern va extraviar més de 30000 expedients, s'ha vist contradit aquesta tarde per la ex consellera d'Acció Social ,Carme Capdevila, amb dades i arguments.

Cleries, oblidant el càrrec institucional que ostenta, creu que encara pot actuar com un diputat senglar i mentir per difuminar la seva incapacitat per gestionar les polítiques socials del nostre país en uns moments de crisi com els presents.

Les retallades indiscriminades que ha plantejat el govern Mas son aquí, els que volen negar l'evidència s'equivoquen, no es així com es generen consensos i es surt solidàriament de la crisi. Artur Mas i el seu govern han de prioritzar i no intentar confondre al ciutadà ajornant decisions ni excusant-se amb l' enemic exterior...això està molt gastat.