El blog d'en Joan Ferran

27.11.07

OPORTUNISTES SENSE ESCRUPOLS



Oportunistes amnèsics

CiU està de pega. Esvaïts els aromes mediatics que va suscitar la posada en escena de l’anomenada Casa Gran del Catalanisme ara, l’Artur Mas, per no perdre quota de pantalla, s’afanya a cridar al personal a manifestar-se el primer de desembre. Però, és clar, el “català emprenyat” no és tonto i sap distingir amb nitidesa, entre el que és el seu mal humor, i el que són els oportunistes de darrera hora. No seria d’estranyar que en la manifestació de dissabte, més d’un ciutadà li recordés a en Duran i a en Mas la seva part de responsabilitat en el desgavell de les rodalies, no fora cas que a més d’oportunistes foren amnèsics. Tots sabem qui va deixar la casa potes enlaire i qui ara pretén endreçar-la –amb tots els problemes que es vulguin-.
Doncs sí, CiU està de pega perquè la solidaritat nacionalista –suposant que dos nacionalistes diferents puguin ser solidaris entre si- respecte el PNB no ha funcionat. Malauradament per a CiU, els nacionalistes bascos no han donat suport al muntatge que li demanava en Duran. I no sols això, si no que han hagut d’escoltar per boca del portaveu basc Josu Erkoreka que la Ministra ha complert abastament els compromisos que havia contret amb ells. Més patètic encara ens ha semblat el camarada Herrera, intentant convèncer a CiU per que, mitjançant la propietat transitiva, influís sobre els amics de l’Ibarretxe.
Doncs bé, em sembla correcte criticar allò que és criticable i manifestar públicament l’enuig ciutadà per les coses mal fetes però, d’aquí a instrumentalitzar la gent hi ha un abisme.