El blog d'en Joan Ferran

3.2.10

MAS IMPROVISA I MALTRACTA PELEGRI...

NOTA DE PREMSA PSC


El portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC, Joan Ferran, ha constatat avui “la nostra sorpresa” perquè “Artur Mas va dir que incorporaria gent independent al seu possible Govern com si descobrís la sopa d’all o la pólvora, quan això ho ha fet el PSC des de sempre”. I en relació al conflicte entre CDC i Unió per qui encapçala la llista de la federació a Lleida, Ferran ha fet notar que “Mas faria bé de mirar a casa seva, té un enrenou que no és capaç d’ordenar; sempre el tenen a les municipals, però ara també a les autonòmiques”.
En roda de premsa al Parlament, el portaveu socialista ha assenyalat que la federació “vol relegar Josep Maria Pelegrí a un paper testimonial, quan tothom sap que a Lleida és una de les persones més valorades”.
En aquest sentit, ha subratllat que Mas “improvisa molt” i ha posat com a exemple “la última ocurrència de convocar consultes sobre la gestió dels aeroports i el concert econòmic quan fa quatre dies va dir que s’oposava a la llei de consultes”.
“El que té Mas és molta preocupació pel seu lideratge i aquestes són polèmiques internes embrionàries que no trigaran en aflorar
”, ha afegit.
La valentia del president Montilla
Ferran ha expressat la “satisfacció” dels socialistes catalans per l’aprovació de la Llei de Vegueries i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El portaveu socialista ha destacat “la valentia del president Montilla per afrontar temes que no són fàcils, que comporta discussions al respecte i que suposen un repte que feia 30 anys que no s’havia afrontat”. “Un cop entri al Parlament de Catalunya, intentarem que hi hagi consens entre les diferents sensibilitats, tant en el terreny social com territorial”, ha conclòs.