El blog d'en Joan Ferran

5.9.10

AIXÒ TOT JUST COMENÇA....



L’Efecte Corbacho

Espectacular! Celestino Corbacho anuncia la seva reincorporació a la política catalana i provoca rius de tinta, comentaris de tot tipus i desferma ferotges crítiques entre els adversaris i socis del PSC. Tant és així, que alguns han arribat a parlar d’un “ Efecte Corbacho”.
Les enquestes diran el que vulguin i cadascú les amanirà al seu gust. Aquestes darreres setmanes les hem vist de tot tipus. Un servidor, per exemple, no es creu el que diu un darrer sondeig que dona poques possibilitats a en Joan Laporta i la seva gent. Ni tampoc confio en aquelles que diuen que el PSC està greument ferit. No hi crec en tot plegat. L’experiència em diu que l’opinió i les opcions dels ciutadans oscil·len i estan condicionades sovint per forces incontrolables. I a hores d’ara tothom sap que el PSC encara no ha posat la seva maquinària a ple funcionament, i que els nous actors que volen irrompre en la política catalana no han posat damunt la taula les seves credencials.
És per tot això, i alguna cosa més, que el PSC ha d’agrair a CiU l’atenció que ha prestat a la incorporació de ministre Corbacho a la política catalana. Els veritables creadors de “l’Efecte Corbacho” són els prohoms de CiU carregant en contra d’ell, i en Joan Herrera, dient que l’amic Celes és la quinta essència de la sociovergència. Això sí, tots ells intenten fer-lo responsable de la darrera crisi del capitalisme a escala mundial.
Gràcies Artur! Amb les teves paraules adreçades a Corbacho has contribuït a que tota Catalunya recordi que fou un bon gestor, que va situar la ciutat de l’Hospitalet en el mapa del mon, i que la va transformar positivament. Segueix així Artur! Quatre sortides de to més adobades amb gracietes d’en Felip Puig o de l’Oriol Pujol, i s’anirà confirmant la tesi del PSC de què no sou gent seriosa....i les dècimes continuaran baixant.