El blog d'en Joan Ferran

2.11.10

COLOM I OSÀCAR HAURAN D'EXPLICAR ALLÒ QUE VAN CALLAR



El PSC exigeix a Mas que aclareixi el presumpte finançament irregular de CDC

El fiscal demana obrir peça separada del cas Palau de la Música per investigar les presumptes comissions rebudes per part de Convergència

Ferran creu que Àngel Colom i Daniel Osàcar hauran d'explicar allò que van callar o ometre a la comissió d'investigació del Parlament

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, Joan Ferran, ha assegurat aquest dimecres que “són tants els detalls, les dades, i les proves que vinculen el cas Palau amb el finançament irregular de CDC”, que ja esdevé “urgent i imprescindible, per higiene democràtica, una explicació convincent per part del candidat de CiU, Artur Mas, al conjunt dels ciutadans”. Ferran ha reaccionat així després que el fiscal hagi demanat obrir peça separada del cas Palau de la Música per investigar les presumptes comissions rebudes per part de Convergència a través del Palau.
En un comunicat, ha lamentat que amb el seu “silenci”, Mas “fa un flac favor al bon nom de la política, i a través del seu silenci autoacusador només fa que generar més dubtes sobre la tasca dels servidors públics”. Ferran, que també va ser portaveu a la Comissió Parlamentària que va investigar l'afer, ha constatat que “potser ara, amb les noves revelacions que anem coneixent, Àngel Colom i Daniel Osàcar hauran d'explicar allò que van callar o ometre davant els representats públics'.
Segons Ferran, “la proximitat de la campanya electoral exigeix, més que mai, un exercici de transparència per tal que els ciutadans puguin anar a les urnes amb els comptes de cada partit ben clars”. El dirigent del PSC ha ressaltat que “davant el concert polifònic de dades acusadores, Mas ha d'explicar la lletra, la música i els autors de l'afer Trias Fargas-Palau”.
Nota agencia ACN