El blog d'en Joan Ferran

27.7.11

A PALAU ELS DINERS I A COLOM...... LA MEMÒRIA!!





NOTA AGENCIA EUROPAPRESS





Àngel Colom...."Tenia problemes seriosos amb els deutes del PI (Partit per la Independència), i va buscar diversos mecenes fins que se li va recomanar Millet --que llavors era conegut pel seu mecenatge en la causa catalana--.
Va demanar audiència i va esperar diversos mesos fins que el va atendre i "el va ajudar", ha explicat el seu advocat, Javier Melero, als mitjans després de la declaració de Colom.
Segons el seu relat, Colom necessitava una quantitat que rondava els 20 o 25 milions de pessetes, i Millet va convenir pagar-li 12 milions i mig de pessetes --75.000 euros--, per la qual cosa Colom "es va posar molt content".
D'acord amb el seu advocat, quan el 2009 va esclatar el cas Palau, el membre de CDC es va posar en contacte amb el Palau per tornar els diners, unes converses que van quedar congelades fins que aquesta mateixa setmana el Palau es posés en contacte amb Colom per a la devolució dels diners.
En cas de fer-ho, i com a responsable civil a títol lucratiu, la causa contra ell quedaria suspesa.
Per a l'advocat, el seu client ha estat víctima com altres d'una "operativa diabòlica en què ha estat involucrat".



COMENTARI AL RESPECTE



DESPRÈS D'AQUEST CULEBROT INCREÏBLE PROTAGONITZAT PER ÀNGEL COLOM I ESCENIFICAT AMB COMPANYIA D'ALTRES MEMBRES DE CiU DAVANT EL SENYOR JUTGE NOMES DUES COSES A DIR:



* CELEBRAR QUE UNA INSTITUCIÓ COM EL PALAU RECOBRI UNS EUROS QUE HAURIEN D'HAVER ESTAT DESTINATS A LA CULTURA.



* DESITJAR QUE, AL MATEIX TEMPS QUE PALAU RECUPERA ELS DINERS, EL SENYOR COLOM RECUPERI LA MEMÒRIA SOBRE QUI VA SER EL SEU PADRÍ DAVANT FÈLIX MILLET