El blog d'en Joan Ferran

13.11.06

Més puigmadinisme?


Ahir, a l'entrevista a la carta que Jordi Barbeta li va fer a Artur Mas a les planes de La Vanguardia, el líder convergent dictava un parell d'idees que m'agradaria comentar. Una d'elles consistia a afirmar que el tripartit cerca tan sols la destrucció de CiU... Vinga Artur! Com si CiU no hagués desitjat durant els darrers tres anys la fagocitació d'ERC després d'haver-la fregit a foc lent. O és que la gent de Convergència no es vantava de tenir bons amics a Can Zapatero per doblegar -una altra manera de destruir- la gent del PSC?

En política els acords són bons si es fan a fi de bé del país, però les ofertes convergents, després dels menysteniments a tort i a dret, anaven destinades a aconseguir el poder a qualsevol preu. Sí, a qualsevol preu. Si no, que li preguntin a Carod.

La segona idea dictada per Mas que recull Barbeta és que vol exercir el lideratge del país fins i tot des de l'oposició. Perfecte, que ho provi. Liderar vol dir fer propostes en positiu, vol dir triar una línia coherent i sense batzegades, vol dir no anatemitzar i col·laborar amb tothom. La pregunta és: seran capaços els convergents de superar el puigmadinisme tremendista que els ha dut a l'atzucac en què es troben?...

Article que m'han publicat a e-noticies