El blog d'en Joan Ferran

10.6.11

EL PARLAMENT ESMENA LA COMPLICITAT INMORAL DE DURAN I BONO AMB EL DICTADOR OBIANGResolució 90/IX del Parlament de Catalunya, de suport a l'inici d'un procés democràtic a la República de Guinea Equatorial
Tram. 250-00086/09
Resolució
1. El Parlament de Catalunya expressa el suport a l’inici d’un procés democràtic a la República de Guinea Equatorial, que superi la dictadura de Teodoro Obiang i finalitzi la repressió i la vulneració dels drets fonamentals.
2. El Parlament de Catalunya manifesta la conveniència d’evitar donar suport al règim dictatorial i corrupte del general Obiang i en dóna trasllat al Congrés dels Diputats i a altres institucions pertinents de l’Estat espanyol i de Catalunya.
3. El Parlament de Catalunya trasllada al Govern de Catalunya, al Govern de l’Estat espanyol, a la Unió Europea i a altres organitzacions internacionals la necessitat de dur a terme les actuacions polítiques i diplomàtiques pertinents per a l’establiment d’un estat democràtic, de dret i social a la República de Guinea Equatorial.