El blog d'en Joan Ferran

5.12.13

CLAVEGUERES A LA CATALANA






MASTADELO I FILEHOMS AGENCIA DESINFORMACIO



El president Artur Mas està en baixa forma. Viu obsessionat per la pregunta, la data i el postdata. No té els reflexes que en altres temps tenia sempre a punt. Sovint, traspua inseguretat personal; les seves fugides endavant li generen un estrès que li impedeix articular respostes lògiques i ponderades a preguntes correctament formulades. El rostre d’Artur Mas apareix en pantalla crispat, o si volen ,mal maquillat. Tan se val. La sensació que rep el ciutadà és que algú no li posa ve els pols translúcids, o bé, que el president pateix inconfessables ansietats.
Ahir en el ple del parlament català el president Mas, en lloc de contestar les preguntes del socialista Pere Navarro, va optar per l’astracanada, va decidir acusar-lo de fer front comú amb PP i Ciutadans. Va ser tot plegat un exercici de filibusterisme parlamentari i amnèsia política. Sembla haver oblidat que fa quatre dies va aprovar uns pressupostos i va ser president gràcies al seu maridatge amb el PP.
  També ahir, en lloc d’acceptar que les clavegueres que duen les aigües brutes del “CNI català” mereixen una explicació, va preferir centrifugar, en resposta a Rivera, contra els serveis d’intel•ligència de l’estat.
Lamento dir-ho però, darrerament, el president no està a l’alçada del càrrec que ostenta. Tot just fa una setmana emulava a Gandhi, avui es fa l’orni amb el “CNI català”, fa temps Moisès i Luther King li varen servir d’inspiració, dema... A un servidor no li caldrà que li apliquin cap estratègia de la por per decidir el vot en una hipotètica consulta. El que m’espanta és pensar que Mas,( o els seus socis) ens segueixin governant, negant les evidències i vulguin, fins i tot, fer-nos creure que Durao Barroso és un agent del “CNI”. Ep! en aquest cas espanyol.