El blog d'en Joan Ferran

30.3.11

TRIAS , LA SÒNIA RECASENS I ELS LLOPS


BALLANT AMB LLOPS


TV3 ho ha dit ergo deu ser veritat. Dues llobes s'han escapat dels seus habitacles al zoològic de Barcelona. Es desconeixen les veritables causes que han propiciat que aquests bons animals desitgin sortir en llibertat a donar un tomb. Però tranquils...la gent d'ordre vetlla per tots nosaltres i Xavier Trias ha encarregat a la seva col·lega , i també regidora, Sònia Recasens, que esbrini si l'alcalde Jordi Hereu, en un atac de permisivitat, ha ordenat deixar la porta de la gàbia oberta de bat a bat. No obstant cal estar tranquils Artur Mas no ha retallat les trucades telefòniques i ha comunicat a Felip Puig la seva intenció d'estudiar la possibilitat de establir controls als accessos de l'àrea metropolitana. Altres fonts ens han dit que aquest mati una dona ha trucat als bombers per que ha vist sortir un cos pelut de la banyera sense poder ho identificar amb seguretat. Per reblar el clau un oient d'en Manel Fuentes ha enviat, indignat, la següent frase a un diari digital:

"deixen anar óssos al Pirineu i ningú diu res, s'escapen un parell de llops, mig domesticats i farts de menjar, del zoo i criden al exercit..Hi ha molt ecologista de carmanyola!".

Fins i tot Jordi Pujol ha dit que tot el país està trasbalsat per la presencia del vell enemic estepari.

I si això succeeix en Jordi Portabella ja rumia la creació d'un zoo audiovisual amb "loro"bicolor. Els del PP -com que tenen peles- diuen que qui vulgui veure bitxos sempre té l'opció de fer un safari .Si home, que de llops i llobes ells en coneixen uns quants de ben a prop i no passa res.

Uf! Quina angoixa! Albiol està que treu fum pels queixals. No en teníem prou amb la invasió de la cotorra argentina, la tortuga de Florida, el cranc vermell, el mosquit tigre, el silur , el musclo zebra i els senglars del Tibidabo per Sarrià que ara criaran els llops a Ciutat Vella