El blog d'en Joan Ferran

31.10.15

UNA PRESIDENTA POC RECOMANABLE...











CARME LA PITONISSA 




 No és la primera vegada que Carme Forcadell, la nova i flamant presidenta del Parlament Català, s’equivoca en profecies, terminis i dates. Tots recordem que ja fa un temps va arribar a afirmar que el 23 d’abril de 2015 Catalunya seria un nou estat independent de Europa. Com és evident, els deus no la varen escoltar ni varen sucumbir als seus desitjos d’estiuejar a la bella Ítaca. Els vaticinis de l’activista secessionista varen quedar en paraules buides, en no res.


 Fa uns dies, en el discurs de presa de possessió de la presidència del Parlament, la senyora Forcadell va tornar a fer de pitonissa obviant el paper institucional que li correspon. Aquest cop va augurar amb emoció patriòtica que aquesta serà la darrera cambra de la Catalunya autonòmica. Sincerament crec que tornarà a equivocar-se; o no, però potser això que vaticina succeeixi per esdeveniments que res tenen a veure amb l’anomenat “procés”... 


 Crec recordar que, en un bon article a la Vanguardia titulat “La temptació de desobeir”, Antoni Puigverd tancava les seves paraules amb una frase que pot ser molt més premonitòria que les de Carme Forcadell. Deia així: ”Després d’una revolució acostuma a triomfar la contrarevolució”. Alguns hauran anat a buscar llana i potser tots sortim esquilats. La proposta de resolució presentada per la CUP i el conglomerat de JuntsxSi donen arguments als que volen rebobinar i aleshores si... Adéu Parlament!

Publicat a Catalunyanoticies.cat